Wanneer krijg ik mijn bestelling?
Als je jouw moordspel betaalt met automatische incasso, creditcard of met PayPal of PaypalPlus, ontvang je direct na de betaling een e-mail met de downloadlink. Bij bankoverschrijvingen duurt het iets langer, houd rekening met 24 tot 48 h.

Wat moet ik doen voor ik het moordspel thuis kan spelen?
Theoretisch kun je na de aankoop in een paar minuten aan de gang en het moordspel met vrienden spelen. Print de pdf uit en verzamel je medespelers. Plan je het moordspel ruim van tevoren, kun je de meegeleverde uitnodigingen per post of per e-mail versturen. Ook kun je dan de meegestuurde decoraties afdrukken en gebruiken. Voor een ultieme beleving zorg je voor hapjes in het juiste thema, kleding of accessoires die bij de personages passen en sfeervolle decoraties.

Hoe lang duurt een spel?
Dat hangt natuurlijk af van de spelers. Ervaren spelers die geen pauze hoeven, kunnen het moordspel binnen 2 uur oplossen. Wil je tussendoor lekker eten en discussiëren over alle aanwijzingen? Dan kun je makkelijk 4 uur of langer bezig zijn met het moordspel.

Hoe werkt een moordspel?
Een moordspel is om verschillende redenen leuk. De een laat zich helemaal gaan met kostuums en geniet ervan om in een vreemde rol te kruipen. Anderen verliezen zich het liefst in het verhaal en willen de misdaad tot in de puntjes oplossen. Het gaat vooral om het overleggen, discussiëren en het oplossen van de raadsels. Afhankelijk van het spelgezelschap speel je het ontspannen en rustig, of pak je pen en papier om alle aanwijzingen tot in detail te analyseren. 

Vanaf welke leeftijd kun je een moordspel spelen?
Onze ervaring laat zien dat kinderen vanaf 16 jaar heel goed in een vreemde rol kunnen kruipen en met veel plezier meespelen.

Wat moet je allemaal kopen voor een moordspeldiner?
Eten hoort wel bij een moordspel, maar je kunt het ook achterwege laten. Zorg er in ieder geval voor dat je zelf niet te lang en te vaak in de keuken staat, je kunt dan niet zo goed meespelen. Natuurlijk laat het moordspel zich ook heel goed serveren als een misdaadontbijt of als crime-middag!  😉

Moet ik me verkleden voor een moordspel thuis?
Verkleden is geen verplichting. We kunnen wel vertellen dat het spel leuker is met verkleden en kostuum. De deelnemers kunnen makkelijker in hun rol kruipen. Daarvoor zijn een paar kleine accessoires vaak genoeg: een hoed, een ketting of een zelfgemaakte accessoire zijn genoeg.

Wat maakt een moordspeldinerparty (11-20 personen) anders dan een ”klassiek” moordspeldiner (4-11 personen)?
Onze moorspeldinerparty’s zijn speciaal geschreven voor grotere groepen. Waar je de “klassieke” moordspeldiners in een gezamenlijke discussie speelt, is dat bij een groter aantal gasten niet fijn. Tijdens een moordspeldinerparty bespreek je de zaak in kleine groepjes. Je overlegt met elkaar, sluit bondjes en houdt stiekeme onderonsjes; vertrouwelijke gesprekken worden privé gevoerd en soms wordt tijdens een verhit gesprek op luide toon een beschuldiging geuit. De gesprekspartners wisselen elkaar af en de spelers leren elkaar in de loop van de avond beter kennen.

vanaf 13,90 
vanaf 12,90 
vanaf 16,90 
vanaf 12,90