Wanneer ontvang ik mijn bestelling?
Als u met PayPal of PayPal plus betaald (creditcard of automatische bankafschrijving, u heeft geen PayPal account nodig om te betalen), zult u een e-mail met een download link ontvangen direct na de betaling. Bij banktransacties kan het wat langer duren, doorgaans 24-48 uur.

Wat moet ik doen voordat het spel kan beginnen?
Zorg ervoor dat u een half uur de tijd heeft voor de voorbereiding, om de speurtocht af te drukken en de schat te verbergen.

Hoe lang duurt een spel?
Gewoonlijk duurt een speurtocht ongeveer 30-60 minuten. Speurtochten voor oudere kinderen die zich langer kunnen concentreren kunnen soms wat langer, omdat de raadsels wat ingewikkelder zijn dan de spelletjes voor de jongere kinderen. U kunt de duur van het spel beïnvloeden door moeilijkere verstopplaatsen te kiezen en meer groepsspellen te spelen.

Hoeveel kinderen kunnen spelen?
Afhankelijk van hoeveel kinderen het spel willen spelen, zouden er groepen gevormd kunnen worden. Er kunnen maximaal 7 kinderen in een groep zijn, vanaf 8 kinderen is het aangeraden om 2 groepen van vier te maken. In dat geval kunt u de raadsels tweemaal af te drukken en voor de tweede groep andere verstopplekken kiezen.

Wat kan ik als schat gebruiken?
Uit ervaring weten we dat kinderen houden van snoep en kleine cadeautjes zoals kleurboeken of sleutelhangers.

Hoe kan ik de schatkist maken?
Creativiteit heeft geen grenzen. Met een beetje inzet kunt u met een schoenendoos, stiften en wat gekleurd papier een hele leuke schatkist maken! Als u niet veel tijd heeft, gebruik dan een kleine wasmand als een schatkist of verberg de schat in een lege lade van een dressoir of kast.

Waar kan de schattenjacht gespeeld worden?
De schattenjacht kan buiten en binnen gespeeld worden.

11,99 
11,99 
11,99