Moordspel thuis: los samen met je vrienden of familie een spannend moordspel op van spellenuitgeverij Cocolino

Bekijk onze moordspellen.

Je hebt je voorbereid op een leuke avond met vrienden, collega’s of familie. Dit keer is het echter anders. Jouw gasten verschijnen aan tafel als doorgewinterde maffiosi, succesvolle operasterren, godsgezinde nonnen of scherpzinnige detectives. Jij zit daar zelf middenin. Tijdens het moordspel diner zit iedereen verwikkeld in een spannend mysterie. Iemand aan tafel is de moordenaar!

Wij van Cocolino bezorgen jullie een onvergetelijke avond. Ons rollenspel bevat uitgebreide rolbeschrijvingen per personage en draait om een spannende moordzaak vol humor, onverwachte wendingen. Je kunt onze moordspellen thuis kopen en direct downloaden, printen en spelen.

Beleef een spannend avontuur met een moordspeldiner. Elke ronde ontvang je nieuwe, waardevolle informatie. Kun jij het moordspel met vrienden oplossen?

Speel het moordspel live… of via videochat!

Moordspel voor thuis

Bekijk onze praktische tips voor een geslaagd moordspel diner of lees hier wat een moordspel is.

Onze spellen

Nodig vrienden en familie uit voor een heerlijke maaltijd. Wij bezorgen de dramatische dood voor jouw moordspeldiner thuis – uiteraard met gedetailleerde en uitgebreide instructies. Of je nu met een kleine groep van 4 personen speelt of in met groot gezelschap: beleef een spannende avond met een moordspeldiner aan huis!

Moordspel voor 4-11 Personen

vanaf 12,90 
vanaf 12,90 
vanaf 13,90 
vanaf 16,90 

Moordspel Party's voor 11-20 Personen

vanaf 34,90 

Ervaringen van moordspel fanaten

Hoeveel personen spelen mee?

De eerste feiten voor je zaak – Wat is een moordspel diner?

Het bekijken van spectaculaire misdaden vanuit de luie stoel is en blijft intrigerend. Thrillers en detectives zijn de meest populaire genres in de literatuur. Ook binnen het filmgenre blijven thrillers veelbekeken. Ben je fan van spannende boeken en films? Ga dan zelf aan de slag en los een lastige zaak op – met een moordspel van spellenuitgeverij Cocolino kunnen jij en je vrienden een mysterieuze misdaad oplossen tijdens een gezellig diner.

Organiseer thuis een moordspel diner voor vrienden en familie – wij garanderen een spannende avond!

Een paar tips voor het perfecte moordspel diner thuis

 • Stuur een passende uitnodiging. Een moord in het klooster of in het casino? Onze uitnodigingen in stijl zorgen alvast voor de nodige stemming en sfeer. Je kunt ze makkelijk per mail of Whats-App versturen. Zo weet iedereen wanneer het bijzondere diner zal beginnen.
 • Zorg voor de juiste sfeer. Er is geen binnenhuisarchitect nodig om de juiste sfeer neer te zetten voor je moordspel diner thuis. Zelfs met kleine accessoires en gedimd licht zet je een geweldige sfeer neer. Vraag je gasten ook om hulp. Heeft iemand leuke decoractie of geschikte kleding?
 • Verkleed je in stijl. Het is natuurlijk niet echt nodig om je te verkleden voor een moordspel, maar het verhoogt de funfactor enorm. Bovendien kunnen wat accessoires je helpen om in je rol te kruipen. Speel je de gewiekste pokerspeler? Het opzichtige shirt, de patserige zonnebril en de gouden ketting maken de man!
 • Pas je gerechten aan op het thema. Kook voor je moordspel diner een goed samengesteld menu of biedt delicate hapjes aan. Onze tip: pas de gerechten aan op het thema van het moordspel. Ook dat zal de sfeer ten goede komen! 

Onze spellen

vanaf 12,90 
vanaf 12,90 
vanaf 13,90 
vanaf 16,90 
vanaf 34,90 

Laat het drama beginnen – dit zijn de Cocolino spellen voor jouw moordspel thuis

In het assortiment Cocolino Spellen vind je verschillende moordspeldiners, waarbij ieder spel wordt aangepast op jouw gezelschap. Geef bij het bestellen aan hoeveel spelers er gaan meedoen. Voor ons moordspeldiner moeten minimaal 4 personen spelen, onze moordspeldinerparty’s kunnen met maximaal 20 personen worden gespeeld. Bij veel uitgeverijen zijn er passieve rollen bij spellen met een flexibel aantal spelers. Bij ons niet: iedereen is verdacht!

Kies jouw favoriete moordspel diner uit ons aanbod

 • De Moord op Baldrennan Abbey. De klokken luidden voor de laatste keer – los in dit moordspel thuis met 4 tot 8 spelers de mysterieuze kloostermoord op.
 • Het geschenk voor de dode. Dit stond niet op het wensenlijstje van het slachtoffer – welke gast vond moord een goed cadeau? Kom erachter in dit moordspel voor groepen: er zijn 8 tot 11 verdachten in dit spel.
 • Gatsby’s laatste geheim: Bruisende feesten, sluwe criminelen – de roerende jaren twintig waren een bijzondere tijd. Dompel jezelf onder in dit decennium met 5 tot 9 spelers – en vind de dader!
 • De donkere zonde: Zoetigheden kunnen een heel bittere wraak oproepen… dat ontdekken jullie in dit pittoreske Franse dorpje, waar jullie met 4 tot 9 personen op zoek gaan naar de dader.
 • Siciliaanse geheimen: De maffia is bezig met een ware opmars in het na-oorlogse Italiaanse stadje Corleone. Familievetes, smeergeld en de geur van macht: maar wie is de moordenaar? Een uniek partyspel voor groepen van 11-20 personen!

Bekijk onze moordspellen.

Moordspel als download: Misdadig goed moordspel thuis – jouw moordspeldiner van Cocolino

Kopen – Printen – Spelen: Met Cocolino staat niets een spannend moordspel met vrienden meer in de weg:

 • Eenvoudig bestellen. Kijk in onze webshop naar het moordspel dat bij jouw aantal gasten past.
 • Veilige betaling. Je kunt op verschillende manieren betalen, via bankoverschrijving, automatische incasso, PayPal of met een creditcard.
 • Je moordspel downloaden: Na de ontvangst van je betaling ontvang je de downloadlink voor je moordspel in pdf-formaat en kun je na een korte voorbereidingstijd beginnen met spelen.

Overigens: bij Cocolino vind je niet alleen geweldige misdaadspellen voor volwassenen, we bieden ook veel leuke spellen voor kinderen. Organiseer een geweldige speurtocht voor kinderen – onze speurtochten zijn op leeftijd afgestemd!

Heb je nog vragen over ons aanbod of een geweldig idee voor een nieuw moordspel? Neem contact met ons op via info@cocolino-spellen.nl – we horen graag van je!

Hoeveel mensen spelen mee?