Een moordspel is heel leuk! Samen met jouw gasten kruip je in verschillende rollen en onderzoek je een spannende moordzaak. Maar wees voorzichtig: de moordenaar is onder jullie! Hij of zij is de enige die mag liegen en zal dan ook proberen iedereen om de tuin te leiden. Ook de andere gasten hebben zo hun geheimen en zijn daarmee al snel verdacht!

Hoe werkt een moordspel? Gebruik de pijlen in het vak hieronder om dat te ontdekken.

Het verschil tussen klassieke moordspeldiners en moordspeldinerparty’s

Wij hebben bij Cocolino twee verschillende varianten van het moordspeldiner in ons aanbod: de “klassieke” moordspeldiners en de grootse moordspeldinerparty’s. Beide spelconcepten zorgen voor een onvergetelijke avond, vol verrassingen en plottwisten.

Je bent misschien al bekend met onze klassieke moordspeldiners voor 4-11 personen. Alle spelers gaan aan tafel zitten en bespreken tijdens een diner een pittige moord die onlangs heeft plaatsgevonden. De dader zit aan tafel en zal proberen de verdenking van zichzelf af te schuiven. Deze klassieke moordspeldiners beloven een geweldige avond voor kleinere groepen. Als je een spel als deze organiseert, is het verstandig om eerst de preview van “Gatsbys laatste geheim” te bekijken.

Wil je een evenement organiseren voor grotere groepen? Dan zit je gebakken met onze moordspeldinerparty’s. Die zijn geschikt voor groepen van maximaal 20 personen. Door het grote aantal gasten komt de gemeenschappelijke gespreksronde te vervallen. In plaats daarvan discussiëren en fluisteren kleine groepjes mensen in het geheim; vertrouwelijke gesprekken worden privé gevoerd en soms worden beschuldigingen geuit in het bijzijn van de groep. De gasten wisselen telkens van gesprekspartner, waardoor de spelers elkaar in de loop van de avond beter leren kennen. De moord zelf zal ook plaatsvinden op jouw feest, ongeveer halverwege het spel. Het slachtoffer kruipt na de moord in de huid van de commissaris, die na de moord naar het plaats delict wordt geroepen en zal vanaf dan het onderzoek leiden – want ook die avond is de dader onder de gasten.

Meer antwoorden op veelgestelde vragen lees je hier.

vanaf 13,90 
vanaf 12,90 
vanaf 16,90 
vanaf 12,90